Διαθέσιμη η αναβάθμιση του Lumia 800 για την επίλυση του προβλήματος μπαταρίας

Διαθέσιμη η αναβάθμιση του Lumia 800 για την επίλυση του προβλήματος μπαταρίας

Όταν πριν από μερικού μήνες η Nokia ανακάλυψε ένα πρόβλημα λογισμικού το οποίο επηρεάζε την μπαταρία σε ορισμένες συσκευές Lumia …

800, είχε υποσχεθεί την επίλυση του στις αρχές του 2012. Τελικά η εταιρεία κράτησε την υπόσχεσή της και ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση λογισμικού για τις επηρεαζόμενες συσκευές θα κυκλοφορήσει από σήμερα και θα εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες σταδιακά μέσα σε δύο εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι δεν επηρεάζονται όλες οι συσκευές από το πρόβλημα μπαταρίας που ανακαλύφθηκε. Για να δείτε εάν η συσκευή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα θα πρέπει να ανοίξετε το διαγνωστικό εργαλείο, πληκτρολογώντας ##634# στο πεδίο κλήσης τηλεφώνου. Στη συνέχεια εφόσον η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, εάν δείχνει χωρητικότητα κάτω των 1000 mAh τότε το πρόβλημα μπαταρίας σας επηρεάζει.

Η αναβάθμιση θα έρθει αυτόματα στους κατόχους του Lumia 800 και για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση θα πρέπει να συνδεθεί η συσκευή στον υπολογιστή μέσω του Zune για συστήματα με Windows, ή μέσω του Windows Phone 7 Connector για χρήστες Mac. Η αναβάθμιση επιλύει επίσης ορισμένα προβλήματα συνδεσιμότητας σε WiFi δίκτυα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC