Διαφήμιση της Samsung κατά του iPhone!

Διαφήμιση της Samsung κατά του iPhone!

Στην προσπάθεια της η Samsung να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν το Galaxy S II κυκλοφόρησε μία διαφήμιση στην οποία την “λέει” σε όλους όσους έχουν το iPhone 4S.Ο τίτλος της διαφήμισης είναι “Next Big Thing“ και δείχνει τους φανατικούς της Apple να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν το νέο iPhone, κοροϊδεύοντας τους για το γεγονός οτι περιμένουν για να αγοράσουν μια συσκευή η οποία δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον προκάτοχο της.

Έτσι δείχνει οτι το νέο smartphone που κάνει τη διαφορά κυκλοφορεί ήδη και δεν είναι το iPhone 4S αλλά το Galaxy S II της Samsung για το οποίο δεν χρειάζεται να περιμένεις καν στην ουρά για να το αγοράσεις.

Ήδη η διαφήμιση έχει γίνει πολύ δημοφιλής στο Youtube μιας και μέσα σε λίγες μέρες την έχουν δει πάνω από 2.5 εκατομμύρια χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC