ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να διαφημιστείτε στο TechIT.gr επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@techit.gr

ή τηλεφωνήστε μας στο 2106716161

1 Comment

 1. Γεια σου,

  Το όνομά μου είναι Diogo Soares, από την PopMyTraffic – Clever Advertising Group. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους Διαφημιζόμενους στην Ευρώπη και ειδικοί στις Διαδικτυακές Διαφημίσεις με Επωνυμίες Στοιχήματος.

  Στόχος μου είναι να αγοράσω διαφημιστικό χώρο στον ιστότοπό σας και θα χαρώ να σας ενημερώσω πώς βλέπω να συνεργαζόμαστε.
  Οι διαφημίσεις μας εμφανίζονται μόνο μία φορά την ημέρα και ανά χρήστη, σε επιτραπέζιο ή / και κινητό, έχουμε επίσης διάφορες μορφές για να διαλέξετε και στις δύο πλατφόρμες.

  Θα σας στείλω τον Κώδικα για τη Διαφήμιση, καθώς και έναν Κώδικα παρακολούθησης (API) που θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε με διαφάνεια την πρόοδο της καμπάνιας και τα έσοδα που δημιουργούνται και πραγματοποιούμε πάντα προπληρωμές πλήρως μόλις τεθεί σε λειτουργία η διαφήμιση.

  Αναρωτιέμαι αν μπορεί να είστε ανοιχτοί σε μια αρχική συζήτηση σχετικά με την προσφορά που έχω για εσάς;

  Ελπίζω να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία. Σας ευχαριστώ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC