Διαχειριστείτε ταυτόχρονα όλες τις σελίδες σας κοινωνικής δικτύωσης

Διαχειριστείτε ταυτόχρονα όλες τις σελίδες σας κοινωνικής δικτύωσης
 
Η ιστοσελίδα Blisscontrol.com αποτελεί μια διαδικτυακή υπηρεσία που έχει ως στόχο να διευκολύνει τους χρήστες κοινωνικών δικτύων, προσφέροντας τη δυνατότητα διαχείρισης των 12 πιο δημοφιλών (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ κ.α.) σε έναν κοινό ιστότοπο.

Το Bliss Control δεν απαιτεί τη πρόσβαση στο λογαριασμό και το κωδικός σας και μπορείτε να αλλάξετε profile picture, status κ.α. ταυτόχρονα σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, γλιτώνοντας αρκετό πολύτιμο χρόνο.

Για να χρησιμοποιήσετε το Bliss Control, απλά κάντε κλικ στα κουτιά για να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που επιθυμείτε να αλλάξετε και το κοινωνικό δίκτυο, στο οποίο θέλετε να εφαρμοστούν. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC