Δώσε Ίντερνετ στον Υπολογιστή από το Κινητό μέσω καλωδίου USB

Δώσε Ίντερνετ στον Υπολογιστή από το Κινητό μέσω καλωδίου USB

Το tethering μέσω καλωδίου USB είναι μια μέθοδος για να μοιραστείς τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του κινητού σου με τον υπολογιστή. Σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σου, ακόμα κι αν δεν έχεις σύνδεση Wi-Fi ή Ethernet.

Πώς λειτουργεί:
Σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB.
Ενεργοποίησε το tethering USB στο κινητό σου. Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το κινητό σου, αλλά συνήθως θα το βρεις στις Ρυθμίσεις → Δίκτυο και Ίντερνετ → Σημείο πρόσβασης Wi-Fi/σύνδεση → Σύνδεση με USB.

Για να το κατανοήσεις καλύτερα, δες τα παρακάτω Screenshots από το δικό μου κινητό:

Ο υπολογιστής σου θα πρέπει να αναγνωρίσει αυτόματα τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του κινητού σου χωρίς να κάνεις κάτι επιπλέον.

Αυτό ήταν! Τώρα, μπορείς να περιηγηθείς στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή σου με τα δεδομένα του κινητού σου!

σ.σ: Η διαδικασία δοκιμάστηκε με κινητό Vivo Y36 και συνδέθηκε με καλώδιο USB σε υπολογιστή με Windows 7.

σ.σ (2): Φυσικά, αν διαθέτει WiFi ο υπολογιστής σου, μπορείς να κάνεις Hotspot το κινητό σου, διαδικασία που περιγράφουμε σε προηγούμενο άρθρο.

σ.σ (3): πολλοί ρωτάνε γιατί να συνδέσω το PC με καλώδιο για να έχω ίντερνετ, αφού πλέον όλοι οι υπολογιστές έχουν WiFi. Οι απαντήσεις είναι αρκετές:

1. Μπορεί να είναι παλιός (ο υπολογιστής)
2. Μπορεί να έχει χαλάσει το WiFi
3. Με το USB έχει πολύ πιο γρήγορο ίντερνετ, απ΄ ότι με το WiFi
4. Αρκετοί σταθεροί δεν έχουν WiFi, ακόμα και σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC