Ειδικό πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους χρήστες υπολογιστών!

Ειδικό πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους χρήστες υπολογιστών!
Στην Νέα Υόρκη ξεκίνησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα τεχνολογίας για τους ηλικιωμένους πολίτες. 

Ένας δοκιμαστικό πρόγραμμα του κέντρο ηλικιωμένων της Νέας … Υόρκης επιτρέπει στους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, να χρησιμοποιούν την τεχνολογία κατά της κοινωνικής απομόνωσης και της κατάθλιψης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας 87χρονος που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό, δηλώνει οτι περίμενε να πεθάνει μέχρι που πήρε υπολογιστή και πλεόν του έδωσε μια νέα ανάσα ζωής.

Με τον ειδικά διαμορφωμένο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή που τους παρέχεται από το πρόγραμμα, οι ηλικιωμένοι μπορούν με ένα κλικ να μπουν στο Youtube και να παρακολουθήσουν βίντεο, να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ τους και φυσικά να ενημερωθούν για όλες τις ειδήσεις μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο browser του υπολογιστή.

Τέλος αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστούν κάτι ή έχουν κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή τους, μπορούν πάλι με ένα απλό κλικ να επικοινωνήσουν με κάποιον ειδικό και να τους το λύσει από απόσταση άμεσα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC