Εκτυπωτής σε μέγεθος ξυπνητηριού!

Εκτυπωτής σε μέγεθος ξυπνητηριού!
Ο εκτυπωτής «Little Printer» καταλαμβάνει τόσο χώρο στο ράφι σας όσο και ένα ξυπνητήρι. Ωστόσο, ο ενσωματωμένος ασύρματος διακομιστής …
του επιτρέπει να συνδέεται με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σας και να εκτυπώνει σε μικρό μέγεθος το πρόγραμμά σας, μηνύματα, σταυρόλεξα, ειδήσεις από εφημερίδες, post του Facebook κ.α. 

Η τεχνολογία του εκτυπωτή είναι απλή: ‘Ένα ρολό χαρτί βρίσκεται στο εσωτερικό του, το οποίο όταν ζεσταίνεται αλλάζει χρώμα και διαμορφώνει τα σχήματα και τις λέξεις που του έχουν ανατεθεί. Αυτή η τεχνοτροπία, χωρίς μελάνι, εφαρμόζεται πλέον και στις αποδείξεις αγοράς στα καταστήματα.

Φυσικά, το «Little Printer» δεν θα αντικαταστήσει ούτε τους κανονικούς εκτυπωτές αλλά ούτε και την οθόνη του κινητού σας. Ωστόσο, αποτελεί ένα ξεχωριστό και καινοτόμο gadget, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC