Εμπλουτίζεται ο κατάλογος ταινιών στο ελληνικό iTunes store

Εμπλουτίζεται ο κατάλογος ταινιών στο ελληνικό iTunes store

 

Η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών στην Ελλάδα από … το iTunes store έχει ξεκινήσει από τις 15 Μαρτίου του 2011, πλέον όμως η Apple αναβάθμισε το ελληνικό Movie Store του iTunes προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερες ταινίες για ενοικίαση ή αγορά.

Οι τιμές διαμορφώνονται από τα 2,99 ευρώ για ενοικίαση, ενώ για αγορά παίζουν στο φάσμα 6,99 μέχρι και 16, 99 ευρώ(HD ταινίες). Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την αναζήτηση ταινιών στοiTunes, τότε απλά ακολουθήστε το μονοπάτι αυτό Quick links -> browse -> Films.

Μπορείτε όμως να αναζητήσετε ταινίες και από την εφαρμογή iTunes για τις iOS συσκευές μέσω του πεδίου search και να επιλέξετε την ταινία, εάν φυσικά υπάρχει, που ψάχνετε και μια σειρά προτάσεων παρόμοιων ταινιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC