Εμπλουτίζεται το Facebook

Εμπλουτίζεται το Facebook
Δεκάδες νέες εφαρμογές έρχονται να προστεθούν στη λίστα των υπηρεσιών που προσφέρει το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Πάνω από 60 νέες εφαρμογές θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν οι χρήστες του Facebook, οι οποίες θα τους επιτρέπουν να μοιράζονται φωτογραφίες και κάθε άλλη λεπτομέρεια της προσωπικής ζωής τους, σχετικά με ταξίδια, μόδα και άλλες δραστηριότητες. Η χρήση των εφαρμογών θα γίνεται μέσω του online προφίλ τους.

Οι εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες του δικτύου ανά τον κόσμο (προσεγγίζουν πλέον το ένα δισεκατομμύριο) μπορούν ήδη να μοιράζονται τη μουσική που ακούνε μέσω π.χ. του Spotify ή τις ειδήσεις που τους αρέσουν μέσω π.χ. του Yahoo News, όμως πλέον θα έχουν αυξημένες δυνατότητες χάρη στις νέες εφαρμογές.

Από τη στιγμή που κάποιος χρήστης θα εγγράφεται σε μια νέα εφαρμογή, αυτομάτως θα αρχίζει να μοιράζεται τις δραστηριότητές του με τους άλλους, σύμφωνα με το BBC. Θα μπορεί όμως να καθορίζει ποιοι άλλοι χρήστες θα μοιραστούν αυτό το ψηφιακό περιεχόμενο και ποιοι όχι, όπως κάνει έως τώρα, θέτοντας περιορισμούς, σε σχέση με τους φίλους του που επιτρέπεται να δουν τις άλλες αναρτήσεις του.

Το Facebook, το οποίο ετοιμάζεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο για να αντλήσει 100 δισεκατομμύρια δολάρια, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους προκειμένου να ωθήσει τους χρήστες του να δαπανήσουν περισσότερο χρόνο στο διαδικτυακό τόπο του, πράγμα που θα προσελκύσει και περισσότερα διαφημιστικά έσοδα.

Πέρα από τις περίπου 60 νέες εφαρμογές, πολλές ακόμα, ίσως και χιλιάδες, αναμένεται να δημιουργηθούν από τρίτα μέρη τους επόμενους μήνες, με στόχο το πολυπληθές κοινό του μεγάλου κοινωνικού δικτύου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC