Εντός της εβδομάδος το Facebook στο χρηματιστήριο;

Εντός της εβδομάδος το Facebook στο χρηματιστήριο;
Διάφορα δημοσιεύματα θέλουν το Facebook να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δημόσια προσφορά, με τη σχετική διαδικασία να ξεκινάει το πιο … πιθανό μετά την Τετάρτη. 

Η αξία της εταιρείας υπολογίζεται ότι είναι ανάμεσα στα 75 με 100 δισεκατομμύρια δολάρια και οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα έγγραφα στην αρμόδια αμερικανική υπηρεσία.

Το Facebook αναμένεται να έχει μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις μετοχών στην ιστορία της Wall Street μιας και μέχρι το τέλος του 2012 υπολογίζεται οτι θα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 10 δισ. δολάρια όταν με την ίδια κίνηση η Google το 2004 κατάφερε να συγκεντρώσει 1,9 δισ. δολάρια.

Τέλος παρά το γεγονός οτι το Facebook δεν υποχρεούται να ανακοινώνει τα οικονομικά του αποτελέσματα, κυκλοφορούν πολλές φήμες που το θέλουν μόνο στο πρώτο εννιάμηνο του 2010 να είχε καθαρά κέρδη της τάξης των 355 εκατομμυρίων δολαρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC