Εξωτερική οθόνη με μεγάλα περιθώρια δείχνουν οι νέες εικόνες του Galaxy Z Fold6

Εξωτερική οθόνη με μεγάλα περιθώρια δείχνουν οι νέες εικόνες του Galaxy Z Fold6

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές, η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Z Fold6 σε ένα νέο Unpacked event τον Ιούλιο, αλλά μία μόνο παραλλαγή. Τώρα, ένα νέο teaser από το Ice Universe παρουσιάζει την εξωτερική οθόνη της συσκευής και όπως μπορείτε να δείτε έχει αρκετά μεγάλο πλαίσιο γύρω από τις γωνίες. Φημολογείται πως η εξωτερική οθόνη του Z Fold6 θα έχει μέγεθος 6,3” και αναλογία πλευρών 22:9. Επίσης, το Z Fold6 αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με το Snapdragon 8 Gen 3 chipset και κάμερες ίδιες με αυτές του Z Fold5 – κύρια στα 50MP (ISOCELL GN3), τηλεφακό 10MP 3x και υπερευρυγώνια στα 12MP. Insiders αναφέρουν ότι στις αρχές του 2025 θα ακολουθήσει το Z Fold6 Slim ή Ultra, με κύρια camera 200MP ISOCELL HP2 και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC