Επίσημη εφαρμογή Gmail για iPhone, iPad και iPod Touch

Επίσημη εφαρμογή Gmail για iPhone, iPad και iPod Touch

 

Μια από τις εφαρμογές που πάντα ζήλευαν οι χρήστες iPhone από την πλατφόρμα του Android είναι το Gmail, η γνωστή … υπηρεσία e-mail της Google. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για του χρήστες iPhone αφού η Google μόλις κυκλοφόρησε την επίσημη εφαρμογή του Gmail όχι μόνο για το iPhone και το iPod Touch αλλά και για το iPad.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σκοπός της Google ήταν να ενοποιήσει όλα τα οφέλη της mobile έκδοσης του Gmail μαζί με τα πλεονεκτήματα του iOS. Έτσι το Gmail app είναι πολύ γρήγορο, ενημερώνει για νέα μηνύματα μέσω push notification, η εύρεση email γίνεται σε δευτερόλεπτα ενώ στο iPad η οθόνη χωρίζεται στα 2 και μπορείτε να πλοηγηθείτε στο inbox σας και την ίδια ώρα να διαβάζετε το mail σας. Επιπλέον το ανέβασμα φωτογραφιών γίνεται πιο εύκολο ενώ κατευθείαν από την desktop έκδοση έρχεται το Priority Inbox το οποίο ταξινομεί τα e-mail σας βάζοντας πρώτα στη λίστα τα πιο σημαντικά που σας αφορούν.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής του Gmail οι οποίες υπήρχαν μόνο στη mobile έκδοση και όχι στην εγγενή υποστήριξη του iOS είναι η καλύτερη οργάνωση των email σας μέσω της αρχειοθέτησης τους, εισαγωγής ετικέτας, επισήμανσης τους καθώς και αναφορά συγκεκριμένου e-mail ως spam. Η επίσημη εφαρμογή του Gmail είναι διαθέσιμη εδώ και λίγη ώρα στο App Store για όσους χρησιμοποιούν κάποια έκδοση του iOS 4 ή μεταγενέστερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC