Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Diablo 3 στις κονσόλες

Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Diablo 3 στις κονσόλες

Την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Diablo 3 σε κονσόλες ανακοίνωσε σήμερα ο υπεύθυνος manager της κοινότητας της Blizzard, μέσα από ένα …

tweet που δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter. Ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η φημολογία του Σεπτεμβρίου, όταν προγραμματιστής του παιχνιδιού είχε παραδεχτεί ότι πειραματιζόταν πάνω σε έκδοσή του για κονσόλες. Έγινε γνωστό επίσης ότι ο επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού του παιχνιδιού για κονσόλες είναι ο Josh Mosqueira.

Ο Mosqueira εργάζεται ως επικεφαλής σχεδιασμού παιχνιδιών στη Blizzard από τον περασμένο Μάιο, έχοντας προϋπηρεσία στη Ubisoft σχεδιάζοντας το ακυκλοφόρητο Far Cry 3 και το Company of Heroes and Homeworld 2 της Relic. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία για το εάν το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει για το PlayStaion 3 ή/και για το Xbox 360, πάντως σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις ανθρώπων της εταιρείας, ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι πολύ καλύτερος σε κονσόλα, σε αντίθεση με το χειρισμό μέσω του πληκτρολογίου και του ποντικιού από τον Η/Υ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC