Επιτέλους το Google+ αναγνωρίζει τις υπηρεσίες και τις εταιρίες

Επιτέλους το Google+ αναγνωρίζει τις υπηρεσίες και τις εταιρίες

Εταιρίες και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να … κάνουν εγγραφή στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της Google.

Όλες οι επιχειρήσεις πλέον μπορούν να κάνουν εγγραφή στο Google+ βάζοντας απλά την επωνυμία τους χωρίς να ανησυχούν για τους περιορισμούς ονομάτων που είχε μέχρι σήμερα η Google.

Η Google ανακοίνωσε οτι το κοινωνικό της δίκτυο, Google+, θα αναγνωρίζει τις σελίδες εταιριών και υπηρεσιών, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες στις επιχειρήσεις.

Με αυτή την προσθήκη το Google+ αναμένεται να αποκτήσει 40 εκατομμύρια νέους χρήστες.

Τα Google+ Pages εμφανισιακά είναι παρόμοια με τις σελίδες προφίλ των χρηστών του Google+ με μοναδική διαφορά ένα μικρό εικονίδιο που υπάρχει για να μπορούν οι χρήστες να τις ξεχωρίζουν.

Παράλληλα με τα Google+ Pages, η Google ενσωμάτωσε δύο νέους τρόπους για να μπορούν οι χρήστες να προσθέτουν σελίδες στους Google+ κύκλους τους μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Η πρώτη μέθοδος επιτρέπει στο χρήστη να συμπεριλάβει σελίδες από τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης, ενώ η δεύτερη μέθοδος πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Direct Connect η οποία με την εισαγωγή του συμβόλου + σε μία αναζήτηση εμφανίζει τις σελίδες μέσα στο  auto-suggest box.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC