Ερχεται το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone

Ερχεται το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone

Κατά το λανσάρισμα του πρώτου iPhone το 2007 ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που ήταν περήφανος ο Steve Jobs ήταν το γεγονός πως το smartphone της Apple δεν είχε κάποιο φυσικό πληκτρολόγιο όπως τα blackberry και το Palm Treo.

Μετά από 6 χρόνια, η Typo Keyboard (πίσω από την χρηματοδότηση της βρίσκεται ο Ryan Seacrest) μας παρουσιάζουν το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο για iPhone στις σχεδιαστικές γραμμές του blackberry-για όλους αυτούς που αρέσκονται στο να πληκτρολογούν συνεχώς στο smartphone τους.

Το πληκτρολόγιο-θήκη λειτουργεί μέσω Bluetooth και προσθέτει μόνο 1 ίντσα (2.54 εκατοστά) στο μήκος του iPhone.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν 50 φορές γρηγορότερα από ότι αν χρησιμοποιούσατε την διεπαφή του iOS, ενώ ο χρήστης κερδίζει 40% περισσότερο μέρος της οθόνης μιας και καταργεί το εικονικό πληκτρολόγιο της Apple.

O Ryan Seacrest είναι τόσο σίγουρος για την επιτυχία του project που έχει επενδύσει $1 εκατομμύριο για αυτό τον σκοπό.Το iPhone 5 Typo Keyboard θα ξεκινήσει να διανέμεται τον Ιανουάριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC