Ηλεκτρονικό «περίπτερο» από την Google

Ηλεκτρονικό «περίπτερο» από την Google

Εφαρμογή φέρνει στην οθόνη των χρηστών εκατοντάδες περιοδικά και εφημερίδες

Το δικό της ηλεκτρονικό «περίπτερο» ανακοίνωσε η Google! Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να γίνουν συνδρομητές σε εκατοντάδες διαδικτυακά περιοδικά, εφημερίδες και online εκδόσεις, ορισμένες δωρεάν και κάποιες επί πληρωμή.

Η εφαρμογή ονομάζεται Newsstand και θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Google Play. Περιλαμβάνει γνωστά ονόματα εφημερίδων και περιοδικών όπως New York Times, Wall Street Journal, New Yorker, Vanity Fair και Wired.

Παράλληλα, στο «περίπτερο» της Google οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν blogs και ενημερωτικές ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν προχωρήσει στη σύναψη συμφωνίας με τη Google.

Στόχος της Google, όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι να φέρει στον κάθε χρήστη «τα νέα που πραγματικά τον ενδιαφέρουν και να έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ο ίδιος τις κατηγορίες ειδήσεων που θέλει να παρακολουθεί».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC