ΗΠΑ: Ιnternet με οπτική ίνα και 1Gbps ταχύτητα στα $70/μήνα

ΗΠΑ: Ιnternet με οπτική ίνα και 1Gbps ταχύτητα στα  $70/μήνα

 

Ο πάροχος τηλεφωνικών υπηρεσιών και Internet Sonic.net στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ανακοίνωσή του προανήγγειλε ένα νέο πακέτο σύνδεσης στο Internet … μέσω οπτικής ίνας και ταχύτητας στο 1Gbps. Η τιμή του νέου πακέτου ανέρχεται στα $69.99 δολάρια το μήνα. Πρόκεται για μία άκρως δελεαστική προσφορά για τους πελάτες της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει και τηλεφωνία.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πακέτο ταχύτητας της 1.5Mbps κοστολογείται στα $40 δολάρια. Πλέον με λιγότερο από το διπλάσιο κόστος η προσφερόμενη ταχύτητα είναι 600 φορές πιο γρήγορη.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sonic.net, η υπηρεσία αρχικά θα λειτουργεί δοκιμαστικά και θα καλύπτει τις ανάγκες 700 οικιακών πελατών.

Site: arstechnica.com

 

 

Insomnia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC