Η βιογραφία του Jobs πιθανότατα το best-seller του ’11

Η βιογραφία του Jobs  πιθανότατα το best-seller του ’11

 

Οι προ-παραγγελίες για την βιογραφία του Steve Jobs, που κυκλοφόρησε χθες, είχαν αρχίσει να πραγματοποιούνται από τον περασμένο Ιούνιο και φυσικά … εκτοξεύθηκαν μετά την γνωστοποίηση του θανάτου του. Τόσο σε φυσική μορφή, όσο και σε ηλεκτρονική και ακουστική μορφή, βρίσκεται στην κορυφή των λιστών των πωλήσεων. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Amazon, δήλωσε ότι όπως δείχνει η πορεία του, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το top-seller της χρονιάς. Το χρονογράφημα της ζωής του δημιουργού της Apple, ξεκινά από την αρχή της ζωής του, μέχρι και τα τέλος του, και βασίστηκε σε 40 περίπου συνεντεύξεις που είχε ο ίδιος με τον συγγραφέα Isaacson. Παράλληλα, ο συγγραφέας ήρθε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και ανταγωνιστές, ώστε να καταφέρει να γεμίσει 656 σελίδες εξιστορώντας την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Η βιογραφία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, το λυπηρό συμβάν όμως, βίασε τα πράγματα με αποτέλεσμα να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να βγει νωρίτερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC