Η επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Η επιστροφή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Η νέα κυκλοφορία του Lord of the Rings αφορά το χώρο των videogames και λέγεται War in the North.

Ένα … δημιούργημα με πολύ πρωτότυπα στοιχεία αφού ποτέ στο παρελθόν ένα παιχνίδι της σειράς Lord of the Rings δεν έδειχνε τόσο ωραίο, αλλά κυρίως ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε δει παιχνίδι στον κόσμο του Lord of the Rings με τόσο ρεαλιστική αλλά και βάναυση απεικόνιση της μάχης.

Το βιντεοπαιχνίδι απευθύνεται αυστηρά σε ενήλικες αφού περιέχει πολύ σκληρές σκηνές και αποτυπώνει ρεαλιστικά τους κινδύνους που αντιμετωπίζει κανείς στη Μέση Γη. Οι κινήσεις, τα γραφικά και η μάχη κόβουν την ανάσα!

Το νέο videogame της Snowblind είναι ένα action RPG το οποίο επιτρέπει σε τρεις παίκτες να συνεργαστούν και να εξερευνήσουν περιοχές της Μέσης Γης που δεν έχουν εμφανιστεί στις ταινίες του Peter Jackson.

Οι παίκτες επιλέγουν ανάμεσα στο Ranger του βορά, την Elf μάγισσα και το νάνο πολεμιστή. Και οι τρεις ήρωες έχουν εκατοντάδες skills, εξοπλισμό και ανάπτυξη χαρακτήρα με skill tree μέσα στο παιχνίδι.

Ο βοράς είναι ένας άγνωστος αλλά συναρπαστικός χώρος της Μέσης Γης με πολλές εκπλήξεις. Όλο το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε Co-Op μέχρι και τριών παικτών.

Το Lord of the Rings: War in the North μόλις κυκλοφόρησε για PlayStation 3, Xbox 360 και PC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC