Η ΗTC επενδύει στη βελτίωση της εμπειρίας του ήχου στα smartphones της

Η ΗTC επενδύει στη βελτίωση της εμπειρίας του ήχου στα smartphones της

 

Η HTC ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τη Beats Audio επενδύοντας το ποσό των $300 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία … αυτή έχει στρατηγικό χαρακτήρα για την HTC και αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του ήχου στα smartphones της.

Η πρώτη συσκευή που θα είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τη Beats αναμένεται μέχρι και το τέλος του χρόνου, χωρίς να δίνονται περεταίρω λεπτομέρειες.

Η εταιρεία Beats έχει επισυνάψει και άλλες συνεργασίες με κυριότερη αυτή με την Hewlett Packard, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις αποκλειστικά σε desktop υπολογιστές και tablets.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beats θεωρεί απαρέδεκτο το χάσμα στην ποιότητα του ήχου κατά το πέρασμα στα ψηφιακά αρχεία μουσικής. Για το λόγο αυτό η εταιρεία του έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC