Η πρώτη φημολογούμενη φωτογραφία τραβηγμένη από το Samsung Galaxy S III

Η πρώτη φημολογούμενη φωτογραφία τραβηγμένη από το Samsung Galaxy S III

Η ιστοσελίδα Pocketnow ισχυρίζεται ότι διαθέτει την πρώτη φωτογραφία που έχει τραβηχθεί από το Samsung Galaxy S III το οποίο …

δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όπως πρόκειται να γίνει σύντομα. Το σύνδεσμο που περιλαμβάνει το πλήρες μέγεθος της φωτογραφίας θα το βρείτε στο τέλος της είδησης, ενώ το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα αξιόλογο.

Οι ισχυρισμοί που συνδέουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το μελλοντικό μοντέλο smartphone της Samsung είναι τα metadata (μεταδεδομένα) που υπάρχουν σε συτή, καθώς είναι αποθηκευμένη σε αρχείο τύπου EXIF. Τα δεδομένα αυτά λοιπόν αποδεικνύουν ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το μοντέλο GT-I9500. Παραδοσιακά η Samsung συνηθίζει να δίνει κωδικές ονομασίες στα smartphones της, της μορφής GT-I9ΧΧΧ. Καθώς το καθένα από τα μοντέλα που χρησιμοποιεί η εταιρεία έχουν αύξοντα αριθμό αυτής της μορφής, το GT-I9500 φαίνεται να είναι ένα νέο, ακυκλοφόρητο μοντέλο. Ακόμη τα δεδομένα του EXIF αρχείου δείχνουν ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μία τοποθεσία που αντιστοιχεί σε εργαστάσιο της Samsung στην Κορέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC