Η συγνώμη της Motorola για την αγγελία της Κρήτης!

Η συγνώμη της Motorola για την αγγελία της Κρήτης!
Η Motorola ζητάει συγνώμη για το λάθος που έγινε σε αγγελία στο site της για θέση εργασίας στην Ελλάδα που … θεωρούσε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος. 

Μετά την αγγελία που ήθελε την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, η Motorola Solutions ζητάει συγνώμη για την εσφαλμένη αυτή αναφορά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας:

“Η Motorola Solutions θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την εσφαλμένη αναφορά στην Κρήτη σε δημοσιευμένη αγγελία της για θέση εργασίας.

Μόλις το σφάλμα αυτό (το οποίο οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος) περιήλθε σε γνώση μας, διορθώσαμε αμέσως τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα.

Η Motorola Solutions, ως εταιρία με παγκόσμια δραστηριότητα, ενεργεί με ακεραιότητα και σεβασμό προς την εθνική κυριαρχία των κρατών και τους εφαρμοστέους διεθνείς και τοπικούς νόμους και έθιμα.

Με τη συγκεριμένη  δημοσίευση δεν υπήρξε καμία πρόθεση εκ μέρους μας να προκαλέσουμε  κάποια ενόχληση και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη εάν οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε ως αποτέλεσμα ενεργειών μας.”

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC