Η τεχνολογία οθόνης Triluminos έρχεται στα Xperia smartphones.

Η τεχνολογία οθόνης Triluminos έρχεται στα Xperia smartphones.

P1082134-580-90Με πρόσφατες ακόμα τις κριτικές σχετικά με την οθόνη του Xperia Z με τις προβληματικές γωνίες θέασης και το κοντράστ, η Sony φαίνεται να προσανατολίζεται στη χρήση της τεχνολογίας Triluminos από τις τηλεοράσεις, κατευθείαν στα επόμενα smartphones και tablets της εταιρίας.

Η τεχνολογία Triluminos που χρησιμοποιεί η Sony στις τηλεοράσεις κάνει χρήση κβαντικών κουκκίδων με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο ζωντανά, με πολύ καλύτερο RGB LED backlighting.Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους από τα γραφεία της Sony στις Φιλιππίνες, η τεχνολογία Triluminos έρχεται σίγουρα στα νέα smartphones της Sony ενώ ένα άλλο site, το ePrice έχει δημοσιεύσει ένα slide από παρουσίαση της Sony και στο οποίο ένα Xperia smartphone βρίσκετε κάτω από το banner του Triluminos. Η παρουσίαση αφορούσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων της Sony, συμπεριλαμβάνοντας και τις νέες τηλεοράσεις με ανάλυση 4K.
Via Xperia Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC