Η τεχνολογία Beyond LTE αυξάνει την απόδοση δικτύων

Η τεχνολογία Beyond LTE αυξάνει την απόδοση δικτύων
 

Η Huawei παρουσίασε την τεχνολογία Beyond LTE, η οποία αυξάνει σημαντικά την απόδοση δικτύων επιτυγχάνοντας ταχύτητες έως 30Gbps – 20 φορές υψηλότερη ταχύτητα από τα υπάρχοντα εμπορικά δίκτυα LTE.

«Τα κινητά δίκτυα αναπτύσσονται με πρωτοφανή ρυθμό» δήλωσε σχετικά ο κ. David Wang, πρόεδρος του επιχειρηματικού τομέα Wireless Network της Huawei. «Οι τεχνολογίες του μέλλοντος φέρνουν επαναστατική πρόοδο στην εξέλιξη των δικτύων: μεγαλύτερη αποδοτικότητα φάσματος, ευρύτερο συνδυασμό φάσματος, και γρηγορότερο ρυθμό πρόσβασης. Η τεχνολογία Beyond LTE της Huawei σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την κινητή ευρυζωνικότητα».

Η τεχνολογία Beyond LTE της Huawei δημιουργεί νέα δεδομένα σχετικά με τη δομή κεραιών, την αρχιτεκτονική ραδιοσυχνοτήτων, την ενδιάμεση συχνότητα αλγορίθμων και των MIMO για πολλαπλούς χρήστες. Βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του φάσματος σε συστήματα κινητής επικοινωνίας, καθώς και την κατασκευή και λειτουργία ολοκληρωμένων δικτύων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC