Η AMD επεκτείνεται στις μνήμες RAM για επιτραπέζιους Η/Υ

Η AMD επεκτείνεται στις μνήμες RAM για επιτραπέζιους Η/Υ

 

Εδώ και λίγες ημέρες η AMD ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης AMD μονάδας μνήμης για επιτραπέζιους υπολογιστές στη Βόρεια Αμερική, … μέσω των συνεργατών της Patriot Memory LLC και VisionTek Products. Πρόκειται για μνήμες RAM τεχνολογίας DDR3 οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε τρεις γραμμές παραγωγής Entertainment Edition, Performance Edition και Radeon Edition.

Οι διαθέσιμες χωρητικότητες σε κάθε έκδοση θα είναι με 2GB, 4GB και8GB χωρητικότητες. Οι μνήμες της κατηγορίας Entertainment είναι χρονισμένες στα 1333MHz, της κατηγορίας Performance στα 1333MHz και 1600MHz, ενώ η έκδοση Radeon θα είναι η ταχύτερη στα 1860MHz.

Οι μνήμες RAM της AMD θα κυκλοφορήσουν και στο Ηνωμένο Βασίλειο πέραν της Αμερικής, χωρίς όμως να υπάρχουν άμεσα σχέδια για την πώλησή τους σε άλλες χώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC