Η Apple απαγόρευσε στους υπαλλήλους της να μιλούν γι’ αυτή στο διαδίκτυο!

Η Apple απαγόρευσε στους υπαλλήλους της να μιλούν γι’ αυτή στο διαδίκτυο!
Οι υπάλληλοι της Apple σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, απαγορεύεται να μιλάνε online για την Apple και τα προϊόντα της. 

Αρκετές … φορές στο παρελθόν υπάλληλοι της Apple έχουν ξεχάσει συσκευές που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει σε bar, ενώ πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν σε online κοινότητες και μιλάνε για τα προϊόντα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η εταιρία με αποτέλεσμα να διαρρέουν πληροφορίες.

Με αφορμή αυτό η εταιρία, για να μπορέσει να αποτρέψει οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών σχετικά με προϊόντα της εταιρίας, αποφάσισε να υιοθετήσει νέα πολιτική, απαγορεύοντας σε όλους του υπαλλήλους της να αναφέρονται σε οτιδήποτε σχετικό με την εταιρεία online.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν δικές τους ιστοσελίδες, όμως σε καμία από αυτές δεν επιτρέπεται να αναφέρονται, να σχολιάζουν και να διαρρέουν πληροφορίες φυσικά σχετικά με την Apple.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC