Η Apple ετοιμάζει έξυπνα… ρολόγια;

Η Apple ετοιμάζει έξυπνα… ρολόγια;
Πληροφορίες θέλουν την … Apple να βρίσκεται στην ανάπτυξη νέων μικρών συσκευών, που θα μπορούν να φορεθούν από το χρήστη. 

Η Apple τον τελευταίο καιρό, έχει ήδη δημιουργήσει ένα τμήμα στο οποίο αναπτύσσονται συσκευές οι οποίες θα μπορούν να φορεθούν από το χρήστη και παράλληλα θα μπορούν να ανταλλάσσουν δεδομένα με το iPhone ή κάποια άλλη iOS συσκευή.

Ήδη η Apple είχε ξεκινήσει με το νέο iPod Nano να κάνει τους χρήστες να το φορούν στο χέρι με τα ειδικά λουράκια,, που το κάνει να μοιάζει με ρολόι οπότε δεν αποκλείεται η εταιρία να κυκλοφορήσει ένα νέο iPod Nano θα μοιάζει περισσότερο με ρολόι δηλαδή θα διαθέτει λουράκι για να φοριέται στο χέρι αλλά θα έχει τη λειτουργία Siri για να μπορεί ο χρήστης να επικοινωνεί μαζί του…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC