Η apple ετοιμάζει iphone χαμηλού κόστους με τιμή 99$ εώς 149$!

Η apple ετοιμάζει iphone χαμηλού κόστους με τιμή 99$ εώς 149$!

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τα προιόντα της apple, πριν αυτά ανακοινωθούν επισήμως να υπάρχει κάποια “διαρροή” όπως το να ξεχνάει κάποιος υπάλληλος της apple μία πρωτότυπη συσκευή σε ένα μπαρ.

Αυτή τη φορά το έγκυρο Bloomberg έρχεται να δημοσιεύσει πως σύμφωνα με “διαρροή” μέσα απο την apple, η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα συσκευή παρόμοια με το iphone 5 με την διαφορά πως θα είναι κατασκευασμένη από φθηνότερα υλικά.

Στόχος της apple είναι η εισχώρηση του iphone στις αγορές των αναπτυσσόμενων χωρών και κυρίως σε αυτή τις Κίνας ενώ ταυτόχρονα θέλει να ανταγωνιστεί τις πολύ πιο οικονομικές συσκευές με Android. Η τιμή του θα κυμαίνεται απο 99$ εώς 149$ και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2013.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC