Η Apple κατέχει το ένα τρίτο των πωλήσεων στους all-in-one υπολογιστές για το τρίτο τρίμηνο του 2011

Η Apple κατέχει το ένα τρίτο των πωλήσεων στους all-in-one υπολογιστές για το τρίτο τρίμηνο του 2011
Η Apple κατάφερε να πουλή …

σει περισσότερους ολοκληρωμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( all-in-one PCs) κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2011 σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές, με τα μοντέλα iMac της να έχουν αποσπάσει το ένα τρίτο από το σύνολο των 14.5 εκατομμυρίων υπολογιστών που πουλήθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις καταλαμβάνει η Lenovo χάρις τη δυνατή της παρουσία στην Κίνα, με ποσοστό 22.7% επί των συνολικών πωλήσεων. Η τρίτη θέση στην κατάταξη ανήκει στην HP με μερίδιο 21.4%.

Απ ότι φαίνεται από τα συνολικά στατιστικά, όχι μόνο η αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων δεν έχει κορεστεί, αλλά παρουσιάζει αύξηση στη ζήτηση κατά 39%.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σύμφωνα με την εταιρεία DisplaySearch η οποία πραγματοποίησε την έρευνα, η αγορά των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια κομμάτια σε πωλήσεις μέχρι το 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC