Η Apple κλείνει το AppStore σε χρήστες παλαιών συσκευών!

Η Apple κλείνει το AppStore σε χρήστες παλαιών συσκευών!
Πολλοί χρήστες παλαιών συσκευών δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας. 

Όσοι χρήστες iOS συσκευών έχουν … ακόμα στην συσκευή τους την έκδοση 3.1.3 του iOS, πλέον δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας.

Έτσι λοιπόν με αυτή την απαγόρευση, οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να ενημερώνουν τις εφαρμογές που έχουν εγκατεστημένες στη συσκευή τους και φυσικά δεν θα μπορούν να κατεβάζουν νέες.

Η μόνη λύση για τους χρήστες είναι να αναβαθμίσουν το λογισμικό της συσκευής τους το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό αφού υπάρχουν ακόμα στην αγορά αρκετές παλιές iOS συσκευές, που δεν είναι συμβατές με οποιαδήποτε έκδοση λογισμικό μετά την 3.1.3.

Για την ώρα η Apple δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα, όμως μέχρι να ανακοινώσει κάτι, οι χρήστες με παλαιότερες συσκευές δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC