Η Apple προσλαμβάνει στο δυναμικό της, Hacker!

Η Apple προσλαμβάνει στο δυναμικό της, Hacker!

Ο διάσημος χάκερ, Comex, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Apple.

O Nicholas Allegra έγινε γν … ωστός στην κοινότητα των hacker και ως Comex, από το site JailbreakMe.com που δημιούργησε, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του iPhone ή του iPad να να κάνουν Jailbreak στη συσκευή τους μέσα από τον browser του κινητού και στη συνέχεια να μπορούν να τρέξουν προγράμματα που δεν έχουν εγκριθεί από την Apple.

Η Apple κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να τον σταματήσει και βλέποντας οτι οι προσπάθειές της δεν είχαν αποτελέσματα, αφού ο 19χρονος βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να “σπάει” το λειτουργικό της, αποφάσισε να τον προσλάβει στο δυναμικό της.

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση του Comex μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, θα κάνει μια πρακτική στην Apple πράγμα που όπως είναι λογικό, σημαίνει ότι δεν θα μπορεί πλέον να διαθέτει μέσα από το site του κάποιο νέο Jailbreak.

Μάλλον η Apple βρήκε τρόπο να πολεμήσει τους hacker….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC