Η Disney πρόκειται να κυκλοφορήσει παιχνίδι για το iPad

Η Disney πρόκειται να κυκλοφορήσει παιχνίδι για το iPad

Το παιχνίδι θα είναι μοναδικό στο είδος τους μιας και για τον έλεγχο του θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτοκινητάκια …

τα οποία και θα τοποθετείς στην οθόνη της ταμπλέτας. Τα αυτοκίνητα/χειριστήρια θα έχουν τις μορφές των πρωταγωνιστών από την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, Cars. 

Το παιχνίδι λειτουργεί με εσάς να τοποθετείτε το αυτοκίνητο στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Όταν το αυτοκίνητο εντοπιστεί από την ταμπλέτα μπορείτε να ξεκίνησε τον αγώνα, χρησιμοποιώντας το ίδιο ως χειριστήριο.

Με την ολοκλήρωση των αποστολών ξεκλειδώνετε τα υπόλοιπα επίπεδα του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν υπάρχει έκδοση για πολλαπλούς παίκτες ακόμα, ωστόσο η Disney, εργάζεται πάνω σε αυτό και λογικά θα κυκλοφορήσει κάποια αναβάθμιση στο μέλλον.

Κάτι άλλο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το σε ποιες ηλικίες θα απευθύνεται το παιχνίδι, το οποίο σίγουρα θα το λατρέψουν. Όμως όπως και να ΄χει θα αφήνατε την ταμπλέτα σας στα χέρια ενός μικρού παιδιού νευριασμένου όταν έχανε σε μία πίστα;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC