Η EA Sports ανανέωσε για πολλά χρόνια τη συνεργασία της με την Premier League

Η EA Sports ανανέωσε για πολλά χρόνια τη συνεργασία της με την Premier League

Την ώρα που η EA Sports ετοιμάζεται να βγάλει το νέο της ποδοσφαιράκι χωρίς την ονομασία FIFA, ανακοίνωσε ότι ανανέωσε την ήδη πολυετή συνεργασία της με την Premier League, που κρατάει από τη σεζόν 2016/17 όταν και τα FIFA απέκτησαν τα πλήρη τηλεοπτικά δικαιώματα και γραφικά της Premier League. Βέβαια, η συνεργασία των δύο είχε ξεκινήσει από τη σεζόν 1998-99.

Δεν διευκρινίζεται, ωστόσο, στην επίσημη ανακοίνωση της EA Sports για πόσα χρόνια ακόμη ανανεώνεται η συνεργασία τους, αν και πληροφορίες λένε ότι το deal μεταξύ τους κόστισε πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια (περίπου 588 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Sky).

Η EA Sports γίνεται μέγας χορηγός της Premier League πλέον και αυτό της δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης και βαθύτερης ενσωμάτωσης του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του κόσμου, εντός του EA Sports FC 24 που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι εγγυάται η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, των ομάδων και των γηπέδων της Premier League με απόλυτη πιστότητα.

Η διευρυμένη συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή του σήματός της στην οθόνη σε όλες τις παγκόσμιες μεταδόσεις του πρωταθλήματος, τη χορηγία των επίσημων βραβείων για τον παίκτη του μήνα και της σεζόν, την ενσωμάτωση της EA SPORTS στα γήπεδα πριν από τον αγώνα και τη συνέχιση της χορηγίας του Fantasy Premier League – του διαδικτυακού παιχνιδιού που παίζεται από εκατομμύρια οπαδούς και είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας www.premierleague.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC