Η Google δίνει απαντήσεις για το άλλο φύλο;

Η Google δίνει απαντήσεις για το άλλο φύλο;

Πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που προσπαθούν να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με το αντίθετο φύλο, ρωτώντας την … Google.

Όπως όλα δείχνουν, πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης της Google για να βρουν απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με το άλλο φύλο.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δίνει η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης της Google, νούμερο ένα στις αναζητήσεις των χρηστών είναι η ερώτηση “Why do men/women cheat” (“Γιατί οι άνδρες/γυναίκες απατούν!”).

H ερώτηση αυτή σίγουρα είναι πολύ δημοφιλής όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η Google δίνει τη σωστή απάντηση όμως σίγουρα η αναζήτηση αυτή καθώς και οι παρακάτω αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου, προκαλούν πολλά ερωτήματα και μας βάζουν σε σκέψεις..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC