Η Google εισέρχεται στον «πόλεμο» των social media

Η Google εισέρχεται στον «πόλεμο» των social media

Ο «πόλεμος» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καλά κρατεί. Και για όσο καιρό η «δύναμη» των αποκαλούμενων social media  θα … … μεταφράζεται σε πακτωλούς δολαρίων, όπως αυτούς που προσελκύουν πλέον το Facebook ή το Twitter, ολοένα και περισσότεροι μεγάλοι «παίκτες» του Διαδικτύου θα ενδιαφέρονται να … συμμετάσχουν.

Όπως η Google Inc., ο κολοσσός των μηχανών αναζήτησης, που ανακοίνωσε πως απελευθερώνει για όλους τους χρήστες το δικό της social network , το Google+, που είχε παρουσιάσει τον περασμένο Ιούνιο «δοκιμαστικά» και λειτουργούσε μέχρι σήμερα με «προσκλήσεις» των ήδη μελών.

Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε μια σειρά νέων εφαρμογών και εργαλείων, όπως το video-chat, προκειμένου να προσελκύσει νέους χρήστες.

Κατά τη «δοκιμαστική» περίοδο το Google+ είχε καταφέρει να προσελκύσει περί τα 29 εκατομμύρια χρήστες, κάτι που τελικώς ώθησε την διοίκηση της εταιρείας στην απόφαση της πλήρους ενεργοποίησής του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC