Η Google ενημερώνει τους χρήστες για πιθανά malware!

Η Google ενημερώνει τους χρήστες για πιθανά malware!

Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν δει κατά τη διάρκεια της περιήγησης τους στο διαδίκτυο, ένα μήνυμα μήνυμα “ο υπολογιστής … σας μπορεί να είναι μολυσμένος από malware” στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Όσοι λοιπόν είδαν αυτό το μήνυμα, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να προσέχουν αφού αντίθετα με όλα τα ψεύτικα μηνύματα που κατά καιρούς εμφανίζονται στους υπολογιστές, η προειδοποίηση αυτή της Google είναι αληθινή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κυκλοφοριακά μοτίβα ενός συγκεκριμένου malware τα οποία κατάφερε να τα εντοπίσει κι έτσι σε περίπτωση που η μηχανή της Google τα βρει και σε κάποιον χρήστη, τον ενημερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με  αυτό το μήνυμα.

Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό που εντόπισε η Google, κατευθύνει τις αναζητήσεις του χρήστη, μέσα από συγκεκριμένους proxies.

Τέλος για όσους έχουν δει το παραπάνω μήνυμα, η Google προσφέρει οδηγίες για την αφαίρεση αυτού του malware, πράγμα που σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC