Η Google εξαγόρασε την DailyDeal!

Η Google εξαγόρασε την DailyDeal!

Η Google φαίνεται πως εξαγόρασε την DailyDeal, μια γερμανική εταιρία παρόμοια με το Groupon, η οποία ξεκίνησε στο Βερολίνο τον … Δεκέμβριο του 2009.

Η Google για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει ή επιβεβαιώσεί κάτι που να αφορά αυτήν την εξαγορά όμως δεν θα λέγαμε το ίδιο και για την DailyDeal η οποία εξέδωσε ανακοίνωση γι’ αυτή την εξαγορά χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Η DailyDeal ιδρύθηκε από το Fabian και το Heilemann Ferry το 2009 και προσφέρει στους επισκέπτες καθημερινές προσφορές για τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Τα δύο αδέλφια μετά την εξαγορά της DailyDeal από την Google, αναμένεται να παραμείνουν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Τέλος η εταιρεία μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC