Η Google πληρώνει τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η Google πληρώνει τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η Google ανακοίνωσε ότι στο εξής θα πληρώνει ορισμένους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι ώστε ο «γίγαντας» των αναζητήσεων να …

μπορεί να καταγράφει κάθε διαδικτυακή τους κίνηση.

Οι εθελοντές στο νέο πρόγραμμα της Google θα αμείβονται με δωροκάρτες 25 $ της Amazon. Με τη συνδρομή τους θα λάβουν 5$ και για κάθε τρίμηνο παραμονής τους στην υπηρεσία θα λαμβάνουν 5$. Μάλιστα, εάν συμφωνήσουν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα σε όλους τους υπολογιστές του σπιτιού τους, θα λαμβάνουν αρχικά 100$ και μετά 20$ κάθε μήνα για ένα έτος.

Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν μια επέκταση του διαδικτυακού περιηγητή, η οποία επιτρέπει στο Google να παρακολουθεί ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται και πως τις χρησιμοποιούν.

«Το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος αυτού φαίνεται περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Google έχει επιβάλει μια νέα πολιτική σχετικά με τη προστασία των ιδιωτικών δεδομένων», επισημαίνει το διάσημο blog «Search Engine Land».

Η νέα πολιτική της Google πρόκειται να τεθεί σε ισχύ τη 1η Μαρτίου, η οποία θα της επιτρέπει να καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στο Gmail και στο YouTube. Ωστόσο, όλος ο τεχνολογικός κόσμος και μη έχει εκφράσει τη πλήρη διαφωνία του και η εταιρία πρόκειται να υπερασπιστεί τον εαυτό της μπροστά από το Κογκρέσο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC