Η LG ανακοινώνει τηλεοράσεις με WiDi για το 2012

Η LG ανακοινώνει τηλεοράσεις με WiDi για το 2012

Η LG προχώρησε σε μια στρατηγική κίνηση συμμαχίας με την Intel στα πλαίσια παραγωγής τηλεοράσεων με ασύρματες τεχνολογίες το 2012. …

Οι τηλεοράσεις αυτές θα επιτρέπουν στους κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών, smartphones, tablets και άλλων φορητών συσκευών το διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω streaming, απευθείας στην τηλεόραση.

Η τεχνολογία WiDi της Intel σχετίζεται με τη δυνατότητα μετάδοσης υψηλής ποιότητας περιεχομένου αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί στις τηλεοράσεις. Η τεχνολογία της Intel θα πλαισιώνει τις Cinema 3D Smart TV τηλεοράσεις της LG και δεν θα απαιτεί τη χρήση εξωτερικού αντάπτορα για μετάδοση δεδομένων από άλλες φορητές συσκευές.

Από τη μεριά της η Intel ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία WiDi δε θα υποστηρίζεται μόνο στις τηλεοράσεις αλλά μελλοντικά θα προστεθεί συμβατότητα και με άλλες συσκευές. Οι πρώτες τηλεοράσεις της LG που θα υποστηρίζουν το WiDi θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Διεθνή έκθεση CES 2012 στο Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC