Η Microsoft θέλει να εγκαταλείψει τα Windows;

Η Microsoft θέλει να εγκαταλείψει τα Windows;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον όρο “Windοws” με ένα πιο μοντέρνο όρο.

Είναι γνωστό … εδώ και λίγες μέρες από τον διευθύνων των Windows Phone, Andy Lees, οτι η Microsoft ήδη σχεδιάζει ένα ενιαίο σύστημα για όλες τις συσκευές και όχι, όπως γινόταν μέχρι σήμερα για καθένα ξεχωριστά (PCs, smartphones καιTablets).

Δηλαδή πολύ απλά υπάρχει περίπτωση όπως ισχυρίζονται και οι διάφοροι αναλυτές, η Microsoft να εγκαταλείψει τη χρησιμοποίηση του όρου Windows για το νέο λειτουργικό της.

Σίγουρα πάντως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει η Microsoft μία τέτοια κίνηση αφού τα Tablets και τα Smartphones είναι ένα εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη του νέου λειτουργικού αυτού ενώ παράλληλα για πολλούς χρήστες, τα Windows αποτελούν συνώνυμο της αποτυχίας για προϊόντα όπως τα Windows Vista, Windows ME και Windows Phone 7.

Πάντως παρά το γεγονός οτι διαθέτουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από ότι τα Mac OS X ή το Linux δεν έχουν τους φαν που έχουν τα άλλα δύο λειτουργικά.

Για να δούμε τελικά τι θα κάνει η Microsoft…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC