Η Microsoft πληρώνει αποζημίωση 290.000.000 δολάρια!

Η Microsoft πληρώνει αποζημίωση 290.000.000 δολάρια!

Η i4i μετά από 4 χρόνια διαμαχών με τη Microsoft κέρδισε την υπόθεση και αναμένεται να πάρει αποζημίωση από την … εταιρία του Bill Gates.

H διαμάχη μεταξύ της Microsoft και της εταιρείας i4i φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος της και η Microsoft θα πρέπει τελικά να πληρώσει 290 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστήριου των ΗΠΑ.

Η μακροχρόνια αυτή αντιπαράθεση των δύο εταιριών ξεκίνησε με από μια πατέντα για το XML tagging που είχε η i4i και χρησιμοποιούσε το Microsoft Word 2003 και 2007 ενώ έπρεπε να το είχε αφαιρέσει.

H Microsoft από την πλευρά της άσκησε έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου, αλλά τελικά απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να καλείται τώρα αν αποζημιώσει την i4i.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC