Η Nokia θα κυκλοφορήσει ενημέρωση για επίλυση του προβλήματος μπαταρίας στο Lumia 800

Η Nokia θα κυκλοφορήσει ενημέρωση για επίλυση του προβλήματος μπαταρίας στο Lumia 800
Με ανακοίνωσή της η Nokia επιβεβαιώνει το πρόβλημα μπαταρίας του smartphone Lumia 800 και υπόσχεται σύντομα μια αναβάθμιση η οποία …

θα το διορθώνει.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι ύστερα από την έρευνα που πραγματοποίησε η ίδια από τις πρώτες αναφορές χρηστών στις 12 Δεκεμβρίου για πρόβλημα μπαταρίας στο εν λόγω smartphone, κατέληξε στο ότι πρόκειται για πρόβλημα του λογισμικού που επηρεάζει την κατανάλωση μπαταρίας. Η Nokia σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού στις αρχές του 2012 η οποία θα διορθώνει το πρόβλημα και θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις της ταχύτητας της συσκευής. Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν την κυκλοφορία της ενημέρωσης, μπορούν να ζητήσουν αντικατάσταση της συσκευής τους με μία άλλη.

Για να δείτε εάν η συσκευή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα θα πρέπει να ανοίξετε το διαγνωστικό εργαλείο, πληκτρολογώντας ##634# στο πεδίο κλήσης τηλεφώνου. Στη συνέχεια εφόσον η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, εάν δείχνει χωρητικότητα κάτω των 1000 mAh τότε το πρόβλημα μπαταρίας σας επηρεάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC