Η Nokia προχωρά σε περικοπή 17.000 θέσεων εργασίας

Η Nokia προχωρά σε περικοπή 17.000 θέσεων εργασίας

 

Η Nokia Siemens ανακοίνωσε σήμερα μια νέα παγκόσμια πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση η οποία θα έχει ως συνέπεια την περικοπή 17.000 … θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εταιρεία “αναπροσδιορίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της δίνοντας έμφαση στις κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες, καθώς επίσης και στη βελτίωση του τμήματος διαχείρισης εμπειρίας και υπηρεσιών των πελατών”. Για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να περιορίσει τις λειτουργικές δαπάνες και τα γενικά έξοδα κατά $1 δισεκατομμύρια δολλάρια, και να μειώσει το προσωπικό της κατά ένα τέταρτο μέχρι το τέλος του 2013.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία αναφορά σχετικά με το ποιες χώρες θα υποστούν τις περικοπές θέσεων εργασίας. Παρ’ όλα αυτά η Nokia αναφέρει ότι θα ξεκινήσει τοπικά προγράμματα εκπαίδευσης και επανένταξης στην αγορά εργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC