Η RIM ετοιμάζεται να απολύσει 2.000 υπαλλήλους!

Η RIM ετοιμάζεται να απολύσει 2.000 υπαλλήλους!

Τα Blackberry απ’ οτι φαίνεται δεν πουλάνε πολύ και γι’ αυτό το λόγο η RIM ετοιμάζεται να κάνει περικοπές.

Η … κατασκευάστρια εταιρία των Blackberry κινητών, Research in Motion (RIM) ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται να απολύσει 2.000 υπαλλήλους εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων που έχουν τα προϊόντα της πράγμα που οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει από τις iOS και τις Android συσκευές.

Ο αριθμός των υπαλλήλων που ετοιμάζεται να απολύσει η εταιρία αντιστοιχεί στο 10% και γίνεται στα πλαίσια ενός προαναγγελθέντος προγράμματος μείωσης του λειτουργικού της κόστους.

Η διαδικασία αυτή πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα όπου θα ενημερωθούν οι άτυχοι υπάλληλοι…

Τέλος η εταιρία με τις περικοπές αυτές, στοχεύει στην ανακατεύθυνση των οικονομικών πόρων της σε τομείς που προσφέρουν τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης όπως το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας QNX, το οποίο είναι εγκατεστημένο στις ταμπλέτες PlayBook αλλά και στην ανάπτυξη του “BlackBerry OS 7” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν το τέλος Αυγούστου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC