Η Samsung αυξάνει τις τιμές των καμερών σε smartphones εν μέσω ανάκαμψης της αγοράς

Η Samsung αυξάνει τις τιμές των καμερών σε smartphones εν μέσω ανάκαμψης της αγοράς

Πηγές του κλάδου κοντά σε κινεζικό μέσο ενημέρωσης αναφέρουν πως η Samsung έχει ειδοποιήσει τους συνεργάτες υλικού της σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών των εξαρτημάτων CIS (Camera Image Sensors). Με την επόμενη χρονιά, ο κορεατικός όμιλος αυξάνει τις τιμές ορισμένων εξαρτημάτων κατά 25% και άλλων έως και 30%.

Η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αισθητήρων CMOS στον κόσμο και, για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια, βλέπει μια άνοδο στις παραγγελίες. Η παγκόσμια αγορά smartphone ήταν υποτονική τα τελευταία δύο χρόνια και τώρα επιτέλους δείχνει άνοδο, γι’ αυτό η Samsung νιώθει σίγουρη για να αυξήσει τις τιμές.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η αύξηση της τιμής επηρεάζει κυρίως αισθητήρες υψηλής ανάλυσης, 32 MP και περισσότερο.

Αυτό που δεν αναφέρεται είναι αν η αλλαγή θα επηρεάσει σημαντικά τις τιμές των smartphone γενικά και τις συσκευές της Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC