Η Sony θέλει να αγοράσει τη Sony Ericsson!

Η Sony θέλει να αγοράσει τη Sony Ericsson!

Όπως όλα δείχνουν η Sony ετοιμάζεται να αποκτήσει όλο το ποσοστό της Sony Ericsson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Sony κοιτάζει … πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πιθανής εξαγοράς των μετοχών της Ericsson για μπορέσει να αποκτήσει με αυτό τον τρόπο τον πλήρη έλεγχο της μάρκας Sony Ericsson.

Η εξαγορά αυτή θα είναι και το τέλος της κοινοπραξία 50-50 μεταξύ της Sony και της Ericsson που ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, το 2001.

Γενικότερα εδώ και καιρό οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε συζητήσεις, όμως τις τελευταίες μέρες όλα δείχνουν πως έχουν φτάσει σε συμφωνία, με αποτέλεσμα αν όλα πάνε καλά η Sony να μπορέσει να ενώσει όλες τις συσκευές της μεταξύ τους.

Η Sony Ericsson έχει μείνει πίσω στον τομέα smart phones, σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Sony όταν αναλάβει πλήρως τα ηνία του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC