Η Take Two πάει για κλείσιμο ή πώληση την Private Division της που ασχολούταν με τα indies

Η Take Two πάει για κλείσιμο ή πώληση την Private Division της που ασχολούταν με τα indies

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την Private Division, αφού φαίνεται πως η Take-Two σκέφτεται είτε να την πουλήσει, είτε να την κλείσει.

Ο τομέας αυτός δημιουργήθηκε στην Take-Two τον Δεκέμβριο του 2017 για να διαχειριστεί μικρότερες παραγωγές από ανεξάρτητους δημιουργούς και έφερε στην αγορά τίτλους όπως τα Ancestors: The Humankind Odyssey, The Outer Worlds, Disintegration και Rollerdrome. Τον Απρίλιο, αρκετοί συνεργάτες του τομέα ενημερώθηκαν πως θα απολυθούν, ενώ στο πλαίσιο αυτών των αναδιοργανώσεων θα κλείσουν και οι Intercept Games (Kerbal Space Program 2) και Roll7 (OlliOlli World).

Στην παρούσα φάση μένουν στις θέσεις τους στελέχη για να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες που υπάρχουν με Moon Studios (No Rest for the Wicked), Weta Workshop (Tales of the Shire) και Game Freak (για ένα νέο action adventure IP με την κωδική ονομασία Project Bloom).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC