Η toshiba παρουσίασε ρολόι που αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του απο τον σφυγμό του!

Η toshiba παρουσίασε ρολόι που αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του απο τον σφυγμό του!

Η toshiba στα πλαίσια της νέας τεχνολογικής τάσης των “έξυπνων ρολογιών”, παρουσίασε ένα πρωτότυπο με οθόνη τεχνολογίας OLED το οποίο συνδέεται με smartphones android και iphone.Έτσι λοιπόν μπορεί ο κατοχός του να διαβάζει απευθείας στο ρολόι του μηνύματα, ειδοποιήσεις, να βλέπει όταν κάποιος τον καλεί ή οτι έχει αναπάντητες κλήσεις και οτιδήποτε άλλο προσφέρει ένα smart watch.

Η πραγματική καινοτομία του όμως είναι πως διαθέτει μηχανισμό οποίος “μαθαίνει” και αποθηκεύει το ρυθμό του σφυγμου του ιδιοκτήτη του και αν προσπαθήσει να το φορέσει κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται και κλειδώνει!

Προς το παρόν όπως είπαμε πρόκειται για πρωτότυπο μοντέλο και δεν υπάρχουν άμεσα πλάνα για κυκλοφορία του, αλλά η toshiba φιλοδοξεί η συγκερκιμένη τεχνολογία ασφαλείας να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και σε άλλες  συσκευές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC