Η ZTE παρουσιάζει δύο νέα smartphones ενόψει της έκθεσης MWC 2012

Η ZTE παρουσιάζει δύο νέα smartphones ενόψει της έκθεσης MWC 2012

 

Η ZTE ανακοίνω … σε σήμερα δύο νέα μοντέλα Android 4.0 smartphones τα οποία θα τη συνοδεύσουν στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης σε λίγες ημέρες. Πρόκειται για το PF200 και το N910, όπου το τελευταίο αποτελεί την οικονομική πρόταση της ZTE.

Το PF200 όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου θα έχει επεξεργαστή 1.2GHz, οθόνη qHD 4.3” ιντσών και 8MP φωτογραφική μηχανή με 1080p video, ενώ θα υπάρχει και μπροστινή κάμερα για video κλήσεις 2MP. Το παραπάνω smartphone εκτός από GSM και UMTS δίκτυα θα υποστηρίζει και δίκτυα 4G LTE, ενώ θα ενσωματώνει την τεχνολογία ασύρματων πληρωμών NFC. Το N910 είναι γνωστό ότι θα διαθέτει επεξεργαστεί χρονισμένο στο 1.5GHz, οθόνη ανάλυσης 800×480 pixel, 5MP φωτογραφική μηχανή με 1080p video.

Δεν υπάρχει επίσημη τιμολόγηση ή ημερομηνία κυκλοφορίας για τις δύο αυτές νέες προτάσεις τις ZTE, όμως αυτά όπως και όλα τα επερχόμενα smartphones και tablets που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο χρόνο, θα τα δούμε από κοντά μέσα από την αποστολή του insomnia.gr στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης στις 27/02 με 1/03.

Site: engadget.com

 

 

Insomnia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC