Θέλουν να μετατρέψουν τον πύργο του Άιφελ σε… δέντρο!

Θέλουν να μετατρέψουν τον πύργο του Άιφελ σε… δέντρο!
Μία εταιρία είχε την ιδέα να μετατρέψει τον πύργο του Άιφελ σε ένα τεράστιο δέντρο για το καλό του περιβάλλοντος … και όχι μόνο. 

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν στη Γαλλία όμως η είδηση που έχει κλέψει την παράσταση δεν είναι αυτή του χριστουγεννιάτικου στολισμού που θα έχει Πύργος του Άιφελ αλλά το πως θα είναι εμφανισιακά το καλοκαίρι του 2012.

Έτσι λοιπόν μια εταιρία έκανε πρόταση στους υπεύθυνους για τον Πύργο του του Άιφελ να τοποθετηθούν από τον Ιούνιο του 2012, περίπου 600.000 δέντρα πάνω του τα οποία φυσικά θα έχουν λαμπάκια για να φαίνεται και την νύχτα και να τον κάνουν να μοιάζει με το ψηλότερο δέντρο του Παρισίου.

Με αυτό τον τρόπο οι υπεύθυνοι πιστεύουν οτι εκτός από το γεγονός οτι θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες, θα μειώσει την ατμοσφαιρική ρύπανση της πόλης.

Το project αυτό κοστίζει περίπου 77.000.000 ευρώ και ακόμα περιμένει την έγκριση…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC